Leverings- en retourneringsbeleid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle producten. Door over te gaan tot aankoop in de webshop erkent u kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden en bepalingen, en het privacybeleid, en hiermee akkoord te gaan.

Algemeen

Stichting Chimaera Trio
Oostwal 87, 4461 JV Goes
KvK: 64584151
BTW: NL855730559B01
Contact: 06-15110864, info@chimaeratrio.nl

Levering en Transport

Bij het plaatsen van een bestelling gaan wij zo snel als redelijkerwijs mogelijk over tot verwerking en levering. Dit zal er in de praktijk op neer komen dat de bestelling in veel gevallen binnen 3 dagen wordt aangeboden bij de transporteur voor verzending. De maximale (wettelijke) levertermijn is 30 dagen, mocht dit niet lukken nemen wij contact met u op. Dit geldt uiteraard niet voor pre-orders.
Wij hanteren tijdens feestdagen en vakanties afwijkende leveringsvoorwaarden. Bestellingen zullen in dit geval niet altijd binnen de genoemde termijn worden verzonden.

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW. De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van druk of typefouten. Aan prijzen op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Garantie

Bij een aankoop heeft u recht op de wettelijke garantie.

Teruggave en teruggavebeleid

Wij hanteren de wettelijke bedenktijd (zichttermijn) van 14 dagen, mits het een levering aan consumenten betreft. Dit betekent dat u de producten binnen 14 dagen zonder opgave van reden kunt retourneren. De verzendkosten van een retourzending worden niet vergoed.
Herroepingsrecht is alleen mogelijk als producten ongebruikt, onbeschadigd en als nieuw zijn, inclusief alle bijbehorende accessoires, en in originele verpakking. U ontvangt de gemaakte kosten inclusief verzendkosten (alleen de volledige bestelling) binnen 30 dagen retour op uw bankrekening.

In de volgende gevallen kunt u geen gebruik maken van het herroepingsrecht:

  • De verzegeling van een product is verbroken.
  • Het product is beschadigd, of niet in de originele staat.
  • Het product is speciaal voor u besteld of vervaardigd.
  • Er zijn meer dan 14 dagen verstreken na de levering van het product.

Stuur ons een e-mail (info@chimaeratrio.nl) als u van het herroepingsrecht gebruik wilt maken.

Overmacht

Het Chimaera Trio is niet aansprakelijk als de overeenkomst niet kan worden nageleefd door overmacht. Denk hierbij aan, leveringsproblemen bij toeleveranciers, stakingen bij vervoerders, natuurrampen, overheidsmaatregelen, ziekte, storingen in het elektriciteitsnet, internet storingen en email storingen.

Privacybeleid

Bij een bestelling hebben wij gegevens van u nodig, zoals uw naam, adres en eventuele andere noodzakelijke gegevens. Het Chimaera Trio zal uw gegevens in geen geval verstrekken aan derden en houdt zich aan de wet bescherming persoonsgegevens. Kijk voor het volledige privacybeleid op de volgende pagina: Privacybeleid